SpanishESEnglish (UK)CatalanCatal-ca_ES

Ofertes

Gaudeix de les nostres ofertes úniques o contracta els paquets especials de l'Hotel del Sitjar. Llegeix a continuació i beneficia't dels avantatges de contractar directament la teva reserva.

Nota : Per a informació o reserves trucar al 978 851 114, o escriure un e-mail a la següent adreça : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . En el cas de les ofertes descompte de preu s'aplicaran sobre el preu vigent en el moment de fer la reserva. Les ofertes estan subjectes a la disponibilitat de l'hotel en el moment de fer la reserva. Les ofertes no són acumulables ni compatibles entre elles. Els paquets especials només es poden contractar per a nits de dijous, divendres, dissabte, vigíles de festius, ponts i períodes vacacionals (setmana santa, agost, ...). Tots els preus inclouen l'IVA.

ELS PAQUETS I OFERTES DE L'HOTEL DEL SITJAR

Oferim paquets especials que inclouen diferents complements a la nostra estada d'allotjament i esmorçar. Paquets amb sopars, tasts de vins i olis, o activitats a l'aire lliure. Igualment oferim diferents descomptes en funció de les condicions de la reserva (per llarga estada, per anticipació en la reserva). Els paquest també contemplen descomptes sobre els preus de les tarifes vigents: Beneficia't dels paquets i descomptes de l'Hotel del Sitjar, el mateix servei a un millor preu. A continuación s'expliquen les ofertes i paquets que oferim.

desde 110€
Tots els preus inclouen l'IVA.
 
 
OFERTA LLARGA ESTADA

Per estades de 3 dies o més:

 • 3 nits d'estada: 10% descompte
 • 4 nits d'estada: 15% descompte
 • 5 nits d'estada o més: 20% descompte
10 a 20% descompte
 
 
OFERTA RESERVA + 30 DIES ANTICIPACIÓ

Reserva amb més de 30 dies d'anticipació i aprofita't d'un 10% de descompte.

10% descompte
 
 
PAQUET ESPECIAL - Gourmet 2 nits

Estada de dues nits per a dues persones amb esmorçar inclòs tipus bufet lliure i un sopar composat per servei de pa, primer plat, segon plat, postre, beguda i cafè. Assaboreix la nostra deliciosa oferta gastronómica podent escollir qualsevol plat de la nostra carta. Habitació estándar : 240,00 €, habitació superior : 280,00 €.

desde 240€
 
 
PAQUET ESPECIAL - Gourmet 1 nit

Estada d'una nit per a dues persones amb esmorçar inclòs tipus bufet lliure i un sopar composat per servei de pa, primer plat, segon plat, postre, beguda i cafè. Assaboreix la nostra deliciosa oferta gastronómica podent escollir qualsevol plat de la nostra carta. Habitació estàndar : 140,00 €, habitació superior : 160,00 €.

desde 140€
 
 
PAQUET ESPECIAL - Tast de vins o olis 2 nits

Estada de dues nits per a dues persones amb esmorçar inclòs bufet lliure. Tast de vins : visita a un autèntic celler i tast de vins realitzat per el propietari del celler. Tast d'olis : en el celler de l'Hotel del Sitjar tast lúdic d'olis on degustar i apreciar les diferents característiques dels olis de la zona i de fora de la zona de la ma d'una autèntica especialista. Contracta aquest paquet i deixa't seduir per els sabors més autòctons de la comarca. Habitació estàndar : 190,00 €, habitació superior : 230,00 €.

desde 190€
   
 
PAQUET ESPECIAL - Tast de vins o olis 1 nit

Estada d'una nits per a dues persones amb esmorçar inclòs bufet lliure. Tast de vins : visita a un autèntic celler i tast de vins realitzat per el propietari del celler. Tast d'olis : en el celler de l'Hotel del Sitjar tast lúdic d'olis on degustar i apreciar les diferents característiques dels olis de la zona i de fora de la zona de la ma d'una autèntica especialista. Contracta aquest paquet i deixa't seduir per els sabors més autòctons de la comarca. Habitació estàndar : 110,00 €, habitació superior : 130,00 €.

desde 110€
 
 
 
 
 
PAQUET ESPECIAL - "Activat" 2 nits

Estada de dues nits per a dues persones amb esmorçar inclòs tipus bufet lliure. Activitat a escollir entre una excursió en 4x4 pels paratges de la comarca (3h) o pels ports de Beseit (5:30h), o un passeig a cavall pels rius i camps del matarranya amb esmorçar campestre (4h), o una excursió en bicicleta per la via verda de la vall de Zafán - Terres de l'Ebre amb lloguer de bicicletes i transfers al punt d'origen inclós, o una emocionant baixada de barranquisme pels ports de Beseit amb guia (4h). Contracta el paquet activat en qualsevol de les seves modalitats i gaudiràs d'activitats molt entretingudes en un entorn únic i incomparable. El preu varia segons l'activitat i el tipus d'habitació, pregunta per un pressupost tancat.

desde 230€
 
 
PAQUET ESPECIAL - "Activat" 1 nit

Estada d'una nit per a dues persones amb esmorçar inclòs tipus bufet lliure. Activitat a escollir entre una excursió en 4x4 pels paratges de la comarca (3h) o pels ports de Beseit (5:30h), o un passeig a cavall pels rius i camps del matarranya amb esmorçar campestre (4h), o una excursió en bicicleta per la via verda de la vall de Zafán - Terres de l'Ebre amb lloguer de bicicletes i transfers al punt d'origen inclós, o una emocionant baixada de barranquisme pels ports de Beseit amb guia (4h). Contracta el paquet activat en qualsevol de les seves modalitats i gaudiràs d'activitats molt entretingudes en un entorn únic i incomparable. El preu varia segons l'activitat i el tipus d'habitació, pregunta per un pressupost tancat.

desde 140€
 
 
Tast lúdic d'olis en l'Hotel del Sitjar

Una part molt important de la vida diaria en la Comarca del Matarranya i de Calaceit gira en torn a l'olivera i l'oli, produïnt-se en la mateixa olis de qualitat suprema.

Gaudeix d'un tast lúdic en els nostres cellers. Es realitzen tasts sobre diferents olis verges extra de qualitat superior de la comarca i d'altres zones de l'estat. Acompanyats d'explicacions molt interessants, podràs comprovar les acusades diferències entre uns olis i altres (el seu color, afruitament, amargor, olor, etc...). Contracte aquest tast quan facis la reserva i encomana't d'un més dels valors que la comarca del Matarranya ens transmet. Els tasts es fan les vísperes de festius i festius a última hora de la tarda. Durada aproximada 45-60 mins.

15€ por Persona
 
 
 • Hotel del Sitjar
  Plaza España, 15
  44610 Calaceite (Teruel), España
 • Contacte
  Teléfon: 978 851 114
  Fax: 978 851 229
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.