SpanishESEnglish (UK)CatalanCatal-ca_ES

 

Instal.lacions

 

Cafe del Sitjar

Sense discusió és un lloc únic. Tan acollidor com espectacular. Sobre un paviment de vidre que deixa a la vista 4 centenàries sitges de pedra semisoterrades, es descubreix la veritable sensació de flotar sobre la història de la vila de Calaceit.

La barra està realitzada amb un típic material aragonès, la pedra d’alabastre, que il·luminada per la seva cara interior, i gràcies a les seves suggerents transpariències, dona a l’espai el caliu que un lloc com aquest requereix.

Es pot gaudir de refrescants vermuts, cocktails, cafès i infusions d’alta qualitat, així com de tapes basades en productes típics de la zona. Amb l’arribada del bon temps es disposen taules en l’exterior i a l’ombra, en la mateixa plaça major, davant del majestuós Ajuntament de la vila.

Aforament aproximat: 15 persones a l’interior i 20 a l’exterior.

Sala Lo Foc

Envoltant l’original i autèntic foc de la casa, es troba aquesta sala, la més propícia per el relax després d’una intensa jornada assaborint la comarca del Matarrany.

Al costat de la llar, un piano "Gaveau" construit a Paris en aquells meravellosos anys de la “Belle Epoque”, perfectament preparat i afinat per a que algun atrevit client ens enlluerni.

A la sala es combinen tresillos d’època amb un modern i còmode mobiliari, on es probable que algún hoste caigui en el més profund dels somnis.

En aquesta sala també hi ha servei de bar, exclusiu pels allotjats en l’Hotel. Gaudeixi en aquesta sala de la lectura dels exemplars de la "Biblioteca del Sitjar", especialitzada en llibres i assajos relacionats amb la comarca del Matarranya. Igualment en aquesta sala podrà compartir amb els seus acompanyants divertits i intensos moments amb els nostres jocs de taula : escacs, cartes, dominó, partxis, oca, ....

Superfície aproximada : 60 m2.

Sala de Billar

Els amants del billar fancès o de carambola, podran gaudir d’aquesta sala, les hores passaran una darrera l’altre al compàs del so del xoc de les boles.

Això no deu pas importar a l’hoste, doncs una estada en l’Hotel del Sitjar serveix per a perdre la noció del temps, i oblidar-se de l’estrès quotidià de la ciutat.

Mitjantçant un pou que utilitzaven antigament els habitants de la casa per aprovisionar-se d’aigua, es pot observar part d’una cisterna natural amb més de 10.000 llitres d’aigua que queda justament sota de la taula de billar.

Aquesta sala connecta directament amb el "celler del Sitjar".

Superfície aproximada : 26 m2.

sala La Cova

Impresionant sala d’ús polivalent formada per un sostre amb volta de pedra. En el seu temps va ser un corral, pero quin corral !!!. Ara el seu ús es totalment versàtil, a on es poden celebrar esdeveniments familiars i profesionals, cocktails, celebracions, reunions de negoci, conferències, etc ...

Periòdicament l’ Hotel del Sitjar programa concerts i exposicions d’art en aquesta sala. En ella es disposen de moderns equipaments per a l’ús que se’l pretengui destinar (conexions WI-FI, projector, sistema d’audio amb micròfon, etc...)

També es disposa de mobiliari per a qualsevol ús que pretengui realitzar. La sala es situa al costat de la terrassa de l’Hotel, per lo que es pot ampliar el seu ús a aquest agradable espai exterior.

Superfície aproximada: 60 m2, aforament aproximat : 30 persones.

Terrassa i Piscina "La Bassa"

Fa anys, "La Bassa" va ser a Calaceit, el lloc on els habitants s’aprovisionaven d’aigua. Després va ser camp de futbol i ara parc i jardí.

"La Bassa" és a l’Hotel del Sitjar, una còmoda terrassa que disposa d’una petita piscina a on refrescar-se a l’estiu, prendre el sol a les seves tumbones, o seure a l’ombra prenen un combinat acariciat pel Garbí. La piscina medeix 6 x 2 m., i no és recomanable per a nedadors conspicus, pero sí per a petits banys refrescants. A "La Bassa" s’accedeix per   "La Cova" , per lo que es pot utilitzar també com a ampliació de la mateixa per a qualsevol esdeviniment que es vulgui realitzar.

Superfície aproximada: 65 m2

Celler del Sitjar

Un altre dels autèntics i originals espais de la centenària casa on es troba l’Hotel del Sitjar. Celler en dos plantes, amb sostres, paviments i parets en pedra.

Com bon celler la temperatura es pràcticament constant en tot l’any i molt agradable. En ell es poden observar els originals elements que s’utilitzaven per a la fabricació de l’oli i el vi, així com per a la conservació d’altres productes alimentaris de la seva època. Seure i degustar una copa de bon vi a la bodega de l’Hotel, exactament a la temperatura ideal, en un ambient tan autèntic, no només transporta a l’hoste  tres segles endarrera, sino que segur que li produeix una sensació absolutament captivadora.

Aforament aproximat: 12 persones.

 • Hotel del Sitjar
  Plaza España, 15
  44610 Calaceite (Teruel), España
 • Contacte
  Teléfon: 978 851 114
  Fax: 978 851 229
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.