SpanishESEnglish (UK)CatalanCatal-ca_ES

Característiques generals

L’allotjament el composen 15 habitacions, distribuides de la següent forma : 

 • 9 habitacions "doble estàndar"
 • 6 habitaciones "superior", podent ser amb ús doble, triple o familiar (2 adults + 2 nens)

Les habitacions "superior" són sensiblement més grans que les "estàndar", disponent a més de mini-bar, y més quantitat de productes d'acollida. Per a més detalls dirigir-se a la descipció particular de cada habitació.

El nom de cadascuna de les habitacions està basat en tres elements bàsics que s’identifiquen amb la comarca del Matarranya, com són, el territori mediterrani al que estem arrelats en la primera planta, la vegetació que ens envolta i captiva en la planta segona, i cel net i espectacular que ens abrigalla en la planta tercera.

Des d’unes habitacions es pot disfrutar de les millors vistes de la plaça major i casc històric de la vila de Calaceit. Des d’altres, dels camps d’oliveres, ametllers i vinyes, que envolten la vila, i en l’horitzont, de la majestuosa presència del Ports de Beceit.

Totes les habitacions es caracteritzen per les seves parets autèntiques de pedra, sostres amb bigues de fusta originals a la vista, i els paviments en parquet, amb un detall de catifa, en algunes habitacions, realitzada amb les rajoles hidràuliques recuperades de l’original casa.

La il·luminació es suau i indirecta mitjantnçant unes cornises perimetrals que semblen flotar en l’aire, i en la majoria de les habitacions també darrera d’un modern capçal. Les làmpades de disseny totalment adequades als espais.

Totes les habitacions equipades amb climatització amb termostat independent, televisió de pantalla plana, WIFI gratis, i un mobiliari que combine armònicament peces d’antiquari amb elements de confort i decoratius contemporanis.

 • Hotel del Sitjar
  Plaza España, 15
  44610 Calaceite (Teruel), España
 • Contacte
  Teléfon: 978 851 114
  Fax: 978 851 229
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.