SpanishESEnglish (UK)CatalanCatal-ca_ES

Esdevinements

“L’Hotel del Sitjar està completament preparat per albergar esdevinements particulars i profesionals. Disposa de zones comuns i polivalents on es poden realitzar diferents acivitats per a grups.

Si vol preparar una celebració familiar o entre amics pot comptar amb nosaltres. Li podem preparar menús al seu desig, tant per a menjars com sopars. Es poden contractar actuacions musicals, còmiques, etc... o qualsevol activitat que se li acudeixi. No es preocupi, nosaltres posarem tot de la nostra part per a que la seva celebració familiar o entre amics sigui inoblidable.

Si vol preparar una reunió professional pot comptar amb nosaltres.

Disposem de sales polivalents per a reunions de treballs o conferències, oferint qualsevol servei gastronòmic que necessiti.

Disposem dels elements tècnics adequats per a que la seva reunió sigui un èxit. A més, es trobarà en un lloc on concentrar-se plenament en l’objectiu desitjat en mig de la tranquilitat d’aquesta preciosa vila que és Calaceit, i envoltat d’un paisatge natural únic com és la comarca del Matarranya i els ports de Beseit. Les reunions de treball les podrà compaginar amb activitats a l’aire lliure per a relaxar-se i confraterintzar el grup si ho desitja.

La ocupació màxima aproximada és de 35 persones, la nostra sala polivalent “La Cova”, a més queda al costat de la terrassa de l’hotel, lloc ideal per a utilitzar també en l’esdeveniment programat. També disposem en l’Hotel d’altres sales comuns com el restaurant, el saló “lo foc”, la sala “les cavallerises”, el celler, el bar-cafeteria, on podran gaudir de la seva estada.

Ens adaptem completament als desitjos del client en les seves necessitats per l’esdeveniment i oferim preus especials per a grups.

Contacti directament amb nosaltres (978 851 114 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), demani pressupost i provi’ns, veurà com satisfem plenament les seves expectatives".

 • Hotel del Sitjar
  Plaza España, 15
  44610 Calaceite (Teruel), España
 • Contacte
  Teléfon: 978 851 114
  Fax: 978 851 229
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.