SpanishESEnglish (UK)CatalanCatal-ca_ES

Condicions de l'Hotel i horaris

Cancel·lació reserva: L'Hotel del Sitjar es reserva el dret a cobrar en concepte de despeses per cancel·lació la primera nit d'estada en cancel·lacions realitzades dins dels últims tres dies abans del dia d'arribada. En casos de llargues estades o grups grans es demanarà una quantitat de bestreta com a garantia de la reserva.

Animals: No es permeten excepte en casos excepcionals, en el que es deurà sol·litar amb la suficient anticipació.

Check in (entrada a l'hotel): 16:00 h. En casos d'entrades anteriors no es pot assegurar que l'habitació estigui preparada, podent-se accedir a l'hotel deixant l'equipatge en una cambra tancada amb clau.

Check out (sortida de l'hotel): 12:00 h.

Horaris generals hotel: Les instal·lacions generals de l'hotel (recepció, sales comunes, bar, restaurant,...) tancan de 24:00 a 8:00 h. Els clients poden entrar i sortir de l'hotel a qualsevol hora. Els esmorçars es serveixen de 9:00 a 10:30 h. (es poden servir esmorçars a altres hores sempre que es sol·liciti com a molt tard el dia d'abans).

Horaris restaurant: El restaurant dona servei de sopars totes les nits (previ avis o reserva) excepte descans setmanal, essent el seu horari de cuina de 20:30 a 22:30 h. També dona servei de menjar de migdia en festius i vísperes de festius, essent el seu horari de cuina de 13:30 a 15:30 h.

Tancament de l'Hotel: L'Hotel tanca el primer cap de setmana després del dia de reis fins la primera quinzena de març. La resta de l'any està obert tots el dies.

Condicions particulars de la tarjeta "amic de l'Hotel del Sitjar": El descompte de la tarjeta "AMIC" de l'Hotel el Sitjar (10%) es compatible i acumulable a altres ofertes que l'Hotel del Sitjar ofereix directament. Per a beneficiar-se del descompte de la tarjeta "AMIC" de l'Hotel del Sitjar la reserva s'ha de fer telefònicament o mitjançant un e-mail directe a l'Hotel. No s'aplicarà si la reserva es realitza mitjançant agències externes o mitjançant motors de reserves WEB. Cada vegada que una persona realitzi una reserva s'enviarà un e-mail al propietari de la tarjeta AMIC per a la seva informació i comptabilitat. A les 10 reserves es beneficiarà d'una estada gratis d'una nit en règim d'allotjament i esmorçar. Cada tarjeta és numerada, per lo que és única i personal, encara que transferible (la pot utilitzar qualsevol persona de l'entorn del propietari de la tarjeta). Per a que els beneficis siguin vàlids, s'ha de presentar la tarjeta en el moment de l'entrada a l'Hotel. Es descompte s'aplica per habitació i reserva (1 tarjeta = 1 habitació). L'hotel del Sitjar es reserva el dret de modificar aquestes condicions particulars quan i como ho estimi oportú, previ e-mail informatiu al propietari de la tarjeta.

 • Hotel del Sitjar
  Plaza España, 15
  44610 Calaceite (Teruel), España
 • Contacte
  Teléfon: 978 851 114
  Fax: 978 851 229
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.